Resultater og bilder fra Skien Masters

Vi har samlet sammen endel bilder fra Skien Masters og legger samtidig ut alle resultatene.

Publisert: 24. mai 2004

Tea ble norges første vinner i jenteklassen

Tea M Draganovic ble den første vinneren noensinne av en bordfotball turnering i Norge for klassen jenter. Det var 4 jenter i klassen men Tea stilte i en klasse for seg selv.

Skien Masters ble en kjempesuksess!

Med hele 24 deltagere kan arrangørene av Skien Masters smile bredt etter at det i de siste årene kun har vært +/- 10 deltager. Vi håper dette var vendepunktet.

Publisert: 23. mai 2004

Mange påmeldt til helgen

Sjelden har vi vært så mange som nå.
Lørdag spiller vi Skien Masters. Det er 27 deltagere påmeldt. Dette må bli knall!

Publisert: 20. mai 2004

Artikkel om bordfotball på pudder.net

Pudder.net har laget en aldri så liten artikkel om bordfotball på deres hjemmeside. Les artikkelen her: pudder.net

Publisert: 10. mai 2004

Viktig info for Skien Masters!

Det viser seg at gymsalen vi skulle bruke under Skien Masters er opptatt 5. juni. Derfor må turneringen fremskyndes 2 uker.

Publisert: 05. mai 2004

Skien Masters lørdag 22. mai

Den tidligere Falkum Cup blir erstattet av Skien Masters og spilles lørdag 22. mai i Skien, selvfølgelig. Falkum Cup ble jo tradisjonelt spilt på Falkum i Skien, men i år vil etterkommeren Skien Masters bli spilt i større lokaler på Bratsbergkleiva Skole.

Publisert: 02. mai 2004

Dublin tur 3. og 4. juli

Det begynner å haste for de som vil til Dublin i begynnelsen av juli. Ikke pga flybilletter, men rett og slett pga at det snart er 64 deltagere påmeldt til turneringene. Grunnet plassmangel er det satt en grense på 64 spillere.

Publisert: 01. mai 2004

Nesten like god innsats under dagens Grand Prix

Søndag ble det arrangert Grand Prix turnering i Skottland. Det ble nesten samme resultat som under gårsdagen, men Lars Tore Myge ble idag stoppet i 8-delsfinalen mot en av verdens beste spillere.

Publisert: 25. april 2004