God sommer!

Subbuteo i Osloskolen. (Foto: TE)
Publisert: 14. juli 2023 av bordfotball.no

Vi ønsker alle bordfotballentusiaster en riktig god sommer! Det har vært relativt lite aktivitet i Subbuteo-Norge hittil i år, men litt nytt har vi da allikevel å melde. Klikk for å lese mer.


COMEBACK 1
"Tilbake etter 51 års pause.."

Subbuteo Oslo har i de siste to-tre årene vært Norges mest aktive klubb. Primus motor Riccardo Destefanis har nå flyttet fra Oslo til Skedsmokorset i Lillestrøm kommune, men samlinger og aktiviteter fortsetter som før. Senest 11/6 hadde klubben en samling og live-overføringen kan sees her. Ekstra gledelig var det å se at Andrew «Andy» Swatland gjorde comeback, det var hele 51 (!) år siden sist han hadde spilt. Andy gjorde sine saker meget bra med blant annet en flott scoring mot Destefanis og et sterkt uavgjortresultat mot rutinerte Stuart. Andy holder forøvrig til i Kristiansand; samme by som for eksempel Mathias Kastet og legenden Per Lasse Brønstad. Er det lov til å håpe på at bordfotballen blomstrer opp litt igjen der nede i Kaptein Sabeltanns rike?


TRENINGSKAMPER - SKEDSMOKORSET 11/6 2023.

2x15 min kamper:

Destefanis - Stuart 0-0
Swatland - Brekke 0-7 (0-5)
Destefanis - Brekke 1-4 (0-2)
Swatland - Stuart 0-0
Destefanis - Swatland 3-1 (2-1)
Stuart - Brekke 0-7 (0-5)


COMEBACK 2 "There's a new Haaland in town.."

NM 2022 ble som kjent avlyst på grunn av laber interesse. Men vi fikk en svært gledelig melding fra Amund Haaland Aano som melder at han ønsker å gjenoppta bordfotballkarrieren sin til høsten da han flytter til Porsgrunn. Porsgrunn er jo tradisjonelt sett en solid bordfotballby, og med kort vei til Skien og ikke minst Kragerø så burde alt ligge til rette for at den godeste Haaland kan få fart på bordfotballkarrieren sin igjen.


SULA SUBBUTEO "Ny storklubb på gang.."

En helt ny klubb har dukket opp på Sula litt sør for Ålesund. Klubbleder Jostein Bergem Håland bekrefter dette overfor bordfotball.no: "Vi har akkurat starta opp og er en grei gjeng (varierer fra 6-10 stk). Handla inn enormt bra utstyr fra Tcha Four. Kosta flesk! Jeg gikk på Skien vgs 89-92. Spilte i seriesystemet, og var i alle fall med i ett NM, mener jeg å huske". Link til klubben her.


PROMOTERING OG REKRUTTERING

Subbuteo Oslo har utviklet en flott flyer som de håper vil bidra til økt interesse og flere medlemmer i klubben - se link her. Ellefsen sitt prosjekt for å få barn til å teste ut bordfotball i Osloskolen ruller også videre. Særlig mot slutten av skoleåret ble det meldt om noen ekstra fine økter med spilling. Det anslås at rundt 20-25 barn hittil i år har fått boltre seg på den grønne filten.

Vi oppfordrer leserne til å sende inn små og store nyheter, bilder, resultater, innspill osv. - slik at vi lettere kan holde dere oppdaterte på hva som skjer rundt omkring i bordfotball-Norge. Del også gjerne artikler og innhold fra bordfotball.no videre på f.eks. FB eller Twitter - alt hjelper! God sommer!

..
.

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2024